Skagen horloges: Deense perfectie

Een horlogemerk dat levenslange garantie geeft op het uurwerk, lijkt misschien te mooi om waar te zijn. Dan moet je als bedrijf wel ontzettend zeker zijn van je zaak. Horlogemakers van Skagen zijn dat dan ook. Deze horloges van Deense komaf staan bekend om hun platte design en techniek die perfectie nadert. De hele wereld kan al 25 jaar genieten van het draagcomfort van de modellen van Skagen.

Levenslange garantie

De naam Skagen komt van een plaatsje in het noorden van Denemarken. Dit pittoreske vissersplaatje staat bekend om haar schoonheid, gelegen aan de Skagerakzee en het Kattegat. Deze prachtige omgeving vormde 25 jaar geleden de inspiratie van de oprichters van Skagen. En de technologische middelen zorgen ervoor dat het merk een levenslange garantie op het functioneren van het uurwerk kan garanderen. Daarnaast streeft het merk naar horloges met een hedendaags design, voorzien van alle hedendaagse vernieuwingen. De functionele, nuttige horloges van hoge kwaliteit bieden een prettige afleiding van onze complexe wereld en zorgen ervoor dat je kunt genieten van kleine dingen in het leven.

Producten

Doordat de horloges van Skagen een functioneel en minimalistisch uiterlijk hebben, geven de horlogemakers blijk van een bewuste verbondenheid met modern Deens design. De gestroomlijnde horloges zijn ontworpen voor levenslang gebruik. Naast horloges verkoopt Skagen ook tassen en lederwaren gemaakt van soepele materialen en een praktisch voorkomen. De sieradenlijn van Skagen staat garant voor simpele vormen, zachte lijnen en subtiele verwijzingen naar de twee zeeën bij Skagen en de Grenen kustlijn. De producten van Skagen ademen kwaliteit en design die passen bij een breed publiek.

Horloges

De horloges van Skagen worden gemaakt van leer, staal of Nylon. De bandjes zijn verkrijgbaar in onder andere zilver, goud, bruin en zwart, maar ook kleuren als blauw, wit, rood en geel zitten in het assortiment. De nieuwe collectie bevat prachtige nieuwe modellen gemaakt van staal gaas. De nieuwe 34mm Hagen heeft een zandstraal wijzerplaat met cijfers van kristal. De armband van staal gaas is gemakkelijk los te maken en te vervangen door elk ander 12mm bandje.

Dit bericht is gepost in Geen categorie. Bookmark de link.

34 reacties op “Skagen horloges: Deense perfectie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.