WELKOM BIJ MYRWATCHES

Myrwatches heeft dertig jaar ervaring in de horlogeverkoop. Al in 1982 specialiseerden wij ons in horloges en toebehoren, eerst in België,
daarna in heel Europa. Onze klanten verdienen een optimale dienstverlening, en daarom openden wij in 2008 ook een online winkel.

WAAROM MYRWATCHES?

Myrwatches biedt u een grote keuze aan horloges van verschillende merken, zowel automatische als kwartshorloges. Elegante dameshorloges, stoere herenhorloges of sporthorloges, u vindt het bij ons allemaal. Daarnaast kan u ook rekenen op onze eigen herstellingsdienst, waar wij ook horloges herstellen die niet bij ons zijn aangekocht. Werkt uw horloge niet meer naar behoren? Dan kan u het bij ons altijd vrijblijvend laten onderzoeken.

SNELLE SERVICE & BETROUWBAAR

Een horloge kopen bij Myrwatches verzekert u van onze betrouwbare service én de garantie . Op elk horloge van Myrwatches geldt een garantie van twee jaar. Bevalt uw aankoop u toch niet, dan kan u die binnen de 30 dagen omruilen of terugsturen. U koopt uw favoriete horloge via het beveiligd betaalsysteem Ogone of molly, en kiest zelf uw betalingswijze. Wij verzenden uw bestelling meteen na de betaling, zodat u deze de volgende dag thuis kan ontvangen. In de Benelux zijn de verzendkosten bovendien gratis bij een aankoop van meer dan 50euro.

Heeft u liever persoonlijk advies? Maak dan even een afspraak en kom langs in ons afhaalpunt in Grimbergen. Of stel uw vraag aan onze klantendienst, elke dag van 9u tot 21u op het nummer 0032 (0)2 305 50 99 of 0032 (0)479 866 228 Wij wensen jullie veel surfplezier. Het Myrwatches Team