Met de Smartwatch EQB-600D ben je altijd bij de tijd

Casio levert al jarenlang hoogstaande en innovatieve horloges. Het horlogemerk gaat altijd mee met de tijd. Zo verscheen onlangs de Smartwatch EQB-600D op de markt. Het is een modern en krachtig horloge met allerlei praktische extra’s, zoals batterijen die opladen bij daglicht.

EQB-600D smartwatch

De smartwatch is bezig met een opmars in de horlogewereld. Het is een ‘slimme horloge’ waar je meer mee kunt dan de tijd controleren. Zo is het mogelijk om ermee te internetten, telefoonnummers op te slaan en spelletjes te spelen. Na de introductie van populaire smartwatches als de Samsung Galaxy Gear en de Pebble is het nu tijd voor de EQB-600D van Casio. Alleen al het ontwerp van deze smartwatch ziet er geweldig uit. Zo bevat het onder andere een prachtige wijzerplaat met een wereldbol die 24 uur per dag draait.

Overal bij de tijd

De wereldbol heeft een prominente plek bij deze smartwatch. Niet alleen ziet het er indrukwekkend uit, ook de praktische functie is interessant. Wanneer je de wereldbol koppelt aan je smartphone past het zich aan op elke plek waar je bent. Dankzij de koppeling hoef je bijvoorbeeld het tijdsverschil in Japan (7 uur) en New York (4 uur) niet zelf aan te passen. Deze handige en zeer accurate functie is mogelijk dankzij informatie via de smartphone. Om de wereldbol te laten werken dien je de smartphone dus altijd te koppelen met het horloge.

Energiezuinig

Duurzaamheid wordt tegenwoordig zeer belangrijk gevonden. De huidige horloges van Casio zijn dan ook zeer energiezuinig. De Smartwatch EQB-600D is daar een goed voorbeeld van. Het beschikt namelijk over een speciaal laadsysteem dat al werkt met een klein beetje licht. Zelfs TL-licht is voldoende om alle functies in het horloge te laten werken. Daarnaast beschikt deze smartwatch over een sterke accu, dat waarschuwt wanneer het opgeladen moet worden.

Sterke batterijen

Erg fijn is dat je van dit horloge lang kunt genieten. De EQB-600D werkt namelijk op batterijen die het maar liefst 7 maanden volhouden. Het grote voordeel van deze smartwatch van Casio is dan ook dat je er bijzonder weinig werk aan hebt. Het horloge werkt uitstekend, en vrijwel altijd automatisch.

Dit bericht is gepost in Geen categorie. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.