Lorus horloges voor kinderen zijn hip en leerzaam

Horloges zijn echt niet alleen geschikt voor volwassenen. Ook voor de jongste onder ons zijn er tegenwoordig veel mooie exemplaren beschikbaar. Het aanbod is tegenwoordig bijzonder uitgebreid. Zo heb je in de horlogewinkel de keuze uit kleurrijke exemplaren met vrolijke figuren zoals Disney en Frozen. Of kies voor een meer ‘volwassen’ uitstraling, zodat je zoontje of dochtertje een minstens zo mooi exemplaar heeft als papa en mamma.

Sneller leren klokkijken

Diverse merken hebben een aantal hippe kinderhorloges ontworpen, waaronder Lorus en Casio. Ontwerpers van dit merk hebben hard gewerkt om een prachtige collectie te presenteren. Wie een blik werpt op de collectie, ziet dat dit uitstekend is gelukt. Het voordeel van kinderhorloges is dat je zoontje of dochtertje er sneller door leert lezen. Ze zullen met het horloge immers vaker de tijd aflezen. Dit geeft hen een voorsprong op school.

Assortiment kinderhorloges

Lorus heeft ongeveer tien soorten kinderhorloges in het assortiment. Deze bestaan uit diverse kleuren, waaronder rood, zwart en blauw. Deze kleuren zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Met een kinderhorloge in de kleur rood valt je zoontje of dochtertje bijvoorbeeld altijd op. Het heeft zilveren wijzers en een secondewijzer in de kleur rood. Dankzij de witte wijzerplaat is de tijd altijd duidelijk leesbaar.

Prijs-kwaliteitverhouding

De prijs-kwaliteitverhouding van de Lorus kinderhorloges is prima in orde. Een gemiddeld exemplaar kost namelijk nog geen dertig euro. Je krijgt daar een horloge voor terug die wel tegen een stootje kan. Het horloge bevat namelijk een doorlopende band die beschermt tegen beschadigingen. Kinderen kunnen zodoende naar hartenlust ravotten, zonder dat zij constant rekening moeten houden met het horloge. Ook zwemmen is met de Lorus kinderhorloges geen probleem. Het horloge is namelijk waterdicht, waardoor je zoontje of dochtertje zonder problemen in het water kan duiken.

Sporthorloges voor jongens

Lorus heeft daarnaast enkele horloges beschikbaar voor sportieve jongens. Deze zijn verkrijgbaar in de stoere kleur zwart. De kast bestaat uit een bodem van roestvrij staal, en heeft een stalen bezel. Daardoor raakt het tijdens sportieve activiteiten vrijwel nooit kapot. Bovendien zien de horloges er door hun zwarte kleur ook nog een stoer uit.

Dit bericht is gepost in Niet gecategoriseerd. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.