ICE-watch: kleurrijk, fris en toch elegant

Wie kent hem niet: de ICE-watch. In 2007 kwam dit van origine Belgische horloge op de markt en werd binnen no time een daverend succes. Met verkoopcijfers van boven de 200.000 modellen per maand in 2010 kan men tegenwoordig niet meer om ICE-watch heen. “Change. You can” geeft het doel van het horloge piekfijn weer. De siliconen horloges zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog en trekken bij uitstek jeugdige kopers aan.

ICE-solid

Inmiddels bestaan er van ICE-watch veel verschillende types en modellen. De ICE solid werd gemaakt om te laten zien dat de kwaliteit van het horloge top is. Hard plastic is de basis van het horloge en waarborgt een ultrasterk en –resistent horloge waarvan de sluiting met klik te bevestigen is. Simpel, hip en sterk.

ICE-sili

ICE-sili volgt de solid-serie op met horloges die geschikt zijn voor werkelijke elke gelegenheid. Zo is de ICE forever een heus collectors item voor echte Ice-Watch- fans. Met een breed palet aan kleuren is dit horloge gemaakt voor de durfals onder ons.

– De Ice forever heeft een geprofileerde siliconenarmband en beschikt over een datumvakje in de wijzerplaat.

– De ICE mini is ontworpen voor kinderen, met gekleurde cijfers, leuke kleuren en een fris ontwerp.

– De ICE sporty bestaat uit twee kleuren die zorgen voor een sportieve look die niet misstaat in de sportschool maar ook zeker niet op je werk.

– De ICE carbon heeft een ultraresistente kast van carboncomposiet en een siliconenarmband. Deze features zorgen ervoor dat je met een gerust hart avontuur op kunt zoeken.

– Tot slot zijn waterliefhebbers blij met de ICE-aqua die komt in verschillende tinten blauw.

ICE-city

Wie denkt dat ICE alleen horloges in felle kleuren en met plastic armbanden verkoopt, heeft het mis. De ICE citi staat garant voor stijlvolle horloges met een elegante look met een klassiek tintje. Dit verfijnd horloge beschikt over een smaller bandje gemaakt van leer en een kast gemaakt van roestvrij staal. Het horloge is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo staat ICE voor frisheid en sportiviteit maar zeker ook voor elegantie en stijl. Change. You can.

Dit bericht is gepost in Geen categorie. Bookmark de link.

43 reacties op “ICE-watch: kleurrijk, fris en toch elegant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.