Festina: a legend in time

Festina horloges stammen oorspronkelijk uit Zwitserland en werd opgericht in 1902. Het bedrijf werd in 1984 overgenomen door meneer Rodriquez die al snel de Festina-Lotus Group vormde. In dat jaar werden horloges van het merk Festina opnieuw geïntroduceerd op de markt en vanaf dat moment hebben de ontwikkelingen niet stil gestaan. In 1985 kwam het eerste horloge met maanstand uit. Deze technologische ontwikkeling zorgt ervoor dat een indicator op de wijzerplaat de stand van de maan weergeeft.

Tijdloos, klassiek en betaalbaar

Horloges van Festina staan voor een perfecte mix van elegantie en mogelijkheden. Al meer dan een eeuw staat het merk voor een onderscheidend design, technologische innovatie en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Vooral het laatstgenoemde is de sleutel tot succes geweest voor Festina. Het merk is door de jaren heen toch bij de tijd gebleven alhoewel het originele karakter van de horloges vandaag de dag nog steeds in tact is. Een tijdloos, klassiek en hedendaags design maken de horloges van Festina geschikt voor een breed publiek. Het merk loopt voor op de mode door haar horloges de nieuwe trend te maken. Een dynamisch, gepassioneerd publiek gevuld met dames en heren die van mode houden kiezen Festina als hun favoriete merk.

De Tour de France

Sinds 1994 is Festina officieel sponsor en tijdmeter van de Tour de France. Elk jaar wordt er rondom de tour een speciale collectie ontwikkeld. Deze collectie is zeer gewild bij liefhebbers van zowel de Tour de France als het merk Festina. Naast de sportieve collectie van de Tour, biedt het merk veel meer stijlen.

Nieuwe collectie

Ook in de nieuwe herencollectie van Festina zie je dit najaar de horloges van roestvrij staal terug, voorzien van een prachtige donkerblauwe wijzerplaat. Ook bij dames zien we staal terug, naast de rosékleur die al een aantal jaren onafgebroken in de mode is. De uurwerken zijn voorzien van een Quartz mechanisme, dat zeer nauwkeurig de tijd aangeeft. Natuurlijk heeft de nieuwe collectie ook horloges met lederen band. Festina; a legend in time.

Dit bericht is gepost in Geen categorie. Bookmark de link.

42 reacties op “Festina: a legend in time

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.