DKNY: luxe, klassiek en betaalbaar

In mijn jeugd (zo rond 1999) was het merk DKNY ontzettend ‘in’. Ik weet nog dat iedereen met een kledingstuk of accessoire met daarop die vier letters helemaal je van het was. Het merk bestaat echter al langer aangezien Donna Karan in 1962 al begon met het verkopen van kleding. Pas vanaf 1985 werkte Donna zelfstandig en ontwierp ze haar eerste, tamelijk klassieke, kledinglijn met als merknaam DKNY (Donna Karan New York). Aangezien het hoofdkantoor zich bevindt in New York kreeg deze stad een bevoorrechte plek in de merknaam. De klassieke uitstraling die de kleding van Donna Karan heeft, komt ook terug in de horloges van het merk. Horloges van DKNY staan bekend om hun klassieke maar eveneens trendy ontwerp: stijl, klasse en allure. Toch zijn de horloges naast luxe ook zeker betaalbaar. Elke modebewuste vrouw heeft een horloge van DKNY in haar collectie om te laten zien dat ze houdt van lyxe lifestyle producten. Donna Karan heeft meer in haar mars dan alleen het ontwerpen van vrouwendingen. In 1991 introduceert deze veelzijdige dame haar eerste herenlijn. In 1992 volgt hierop de Donna Karan Beauty collectie, die gespecialiseerd is in parfums en de Donna Karan Home collectie, inclusief luxe bedlinnen en andere accessoires.

Winkelen bij DKNY

De eerste winkels van DKNY openden hun deuren in 1997 (Londen) en 1999 (New York City) terwijl het hoofdkantoor van het merk gevestigd is in Manhattan. Op dit moment zijn er zeventig Donna Karan collection en DKNY winkels over de hele wereld, waarvan twintig winkels in China, twee in Canada, vier in Dubai en twee in Qatar. Ook zijn er enkele winkels in Denemarken bijgekomen de afgelopen jaren. Om het merk nog toegankelijker te maken voor het winkelend publiek, opende het merk in 2005 een webshop.

Horloges

Dit seizoen zien we dat veel horloges van DKNY gemaakt zijn van roestvrij staal. Naast de donkerblauwe wijzerplaat voor heren, heeft het merk ook andere kleuren en ontwerpen. Ook horloges met lederen bandjes zijn dit seizoen een prima basis. Extra features en een mooie afwerking met bijvoorbeeld steentjes of glitters worden ook regelmatig terug gezien.

Dit bericht is gepost in Geen categorie. Bookmark de link.

42 reacties op “DKNY: luxe, klassiek en betaalbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.