De opkomst van de smartwatch

Fossil komt nu met 40 nieuwe hybride smartwatches op de markt die verder gaan dan hun voorgangers van Apple en Samsung. Alhoewel de horloges eruit zien als een traditioneel analoog horloge is niets minder waar. Je kunt er stappen mee tellen, je slaapritme bijhouden en notificaties naar je pols sturen. Via een app op je telefoon kun je alle activiteiten bijhouden en lezen: zo loop je niet rond met een lelijk smartwatch display maar met een stijlvol horloge dat zoveel meer te bieden heeft.

Handig maar ook stijlvol

Volgens Jill Elliot, hoofd van de creatieve ontwikkelingen bij Fossil, zullen alle horloges in de nabije toekomst een vorm van smart mogelijkheden hebben. Het probleem bij de meeste bedrijven is de technologie. Om mode en technologie uiteindelijk succesvol te combineren tot een topproduct is het belangrijk om de focus eerst te leggen bij mode ontwerp expertise. De collectie smartwatches van Fossil ziet er aantrekkelijk uit in tegenstelling tot de vaak lompe en zware smartwatches. Dit komt omdat er een ingebouwde computer processor in het horloge gebouwd zit. De smartwatches van Fossil zijn voorzien van een platte muntbatterij die zes maanden werkt. Dit is handiger dan de batterij van de Apple Watch, die elke nacht aan de lader moet omdat hij anders niet meer werkt.

Wat je er allemaal mee kunt

Als iemand jou belt of een bericht stuurt, trilt het horloge zodat je weet dat je je telefoon moet controleren. Je kunt het horloge zo instellen dat de wijzers naar een nummer wijzen als een bepaalde persoon je belt. Zo weet je bijvoorbeeld dat je partner je belt als de wijzers beide naar de 12 wijzen. Elk merk smartwatch en de daarbij horende app hebben verschillende functies. Zo heeft het exemplaar van Kate Spade een timer die je in kunt stellen. Op de voorkant van het horloge zie je de voortgang via een klein champagne glas. Fossil bekijkt haar technische partners door drie lenzen: voldoet het aan ons klantgerichte beleid? Is het gemakkelijk voor de klant? Is het van toegevoegde waarde voor het interessante leven van onze klanten? Tot op heden zijn klanten erg tevreden met de aanschaf van hun smartwatch en daar gaat het immers allemaal om!

Dit bericht is gepost in Geen categorie. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

🍪  Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.